Autobedrijf Theo van der Heijden

We zijn een familiebedrijf. Daarom hebben we alle expertise en kennis in eigen huis. We geloven in goede service. Of u nu op zoek bent naar een auto, of gewoon uw eigen auto wil onderhouden – we helpen u graag.

Al sinds 110 jaar leveren wij uitstekende service. Wij hebben al heel veel klanten in Helvoirt en omgeving op pad geholpen!

Lees hieronder onze recente beoordelingen of bekijk onze reviews op Google.

ONZE ERVARING

Onderhoud aan auto's - 110 jaar
Klanten geholpen - 100 jaar
APK's - 60 jaar

EEN BERICHT VAN DE EIGENAAR

Elke dag helpen wij onze klanten op de best mogelijke manier. Zowel bij het tankstation, de auto verkoop als bij de garage proberen wij het voor elke klant goed te doen. Dit heeft in al die jaren geresulteerd in een grote klantenkring en veel tevreden klanten. Daar zijn wij erg trots op! Als familiebedrijf hopen wij een goede sfeer te combineren met vakmanschap. Graag zien wij u terug bij ons bedrijf!

Jeroen van Gelswijk en Maykel Haerkens

Prima

Aardig en vakkundig geholpen.
- Vught

Lof lof lof

Betrou
- Den Bosch

Geweldige garage met geweldige directie en top monteurs!

Lekke band, accu leeg, banden wisselen of gewoon een beurt. Jeroen en zijn team staan direct voor je klaar. Kom [...]
- Helvoirt

Uitstekende kwaliteit en prijs.

Net en kwalitatief personeel en gunstige prijs.
- Helvoirt

De service loopt terug en de prijzen stijgen

Ik heb autobedrijf Theo van der Heijden altijd als een ouderwetse servicegerichte garagebedrijf ervaren. Echter de laatste tijd is daar [...]

Reactie van het bedrijf

Beste heer de Ridder, Jammer dat u dit op deze manier communiceert. Het was fijn geweest als u dit met ons had besproken. Graag wil ik kort inhoudelijk reageren. Ons uurtarief is al 5 jaar hetzelfde gebleven. U komt voor een kleine onderhoudsbeurt die ook in prijs hetzelfde is al voorgaande jaren. Wellicht is het uw perceptie, autorijden is duur anno 2021. Uw Mercedes staat op Michelin banden, en wij hebben voor u ook 1 nieuwe Michelin band terug gezet. Dit is vooraf netjes gecommuniceerd waarbij ook de prijs genoemd is. Als u graag verschillende merken banden onder uw Mercedes gemonteerd had willen hebben, had u dat gewoon kunnen aangeven. Helaas is uw ervaring deze keer niet zo fijn geweest. Wij zijn erg transparant en denken altijd mee waar gevraagd. Wellicht kunnen wij u de volgende keer beter van dienst zijn. Fijn weekend gewenst!

- Vught

beste van de beste

De beste garage in Helvoirt
- Zakrzewski

Top

Klantgericht en professioneel
- Helvoirt

TOP!

Gewoon elke keer als ik kom met mijn auto staat er een kop koffie klaar en word ik goed geholpen. [...]
- Vught

Goed gemaakt

Goed gemaakt
- Helvoirt

Goede en snelle service

Meteen goed geholpen door vriendelijk en deskundig personeel.
- Sint-Oedenrode
485 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10